Elektrisch warmwateroplossing

Om de overstap te kunnen maken naar een all-electric oplossing voor uw woning bieden wij, naast onze Nano Infrarood warmtepanelen, een energiezuinige warmwateroplossing.

Water is de belangrijkste oorzaak van leven op aarde. Samen zijn we verantwoordelijk voor het beheer en behoud van schoon drinkwater. Verspilling hiervan is voor ons niet acceptabel.

Efficiënt verwarmen

Conventionele boilers verwarmen het water continu tot minimaal 60 graden. De Degree-n elektrische waterverwarmer verwarmt het water zonder onnodige energieverspilling tot minimaal 40 graden. Het water is direct op de juiste temperatuur om te kunnen douchen. Degree-n levert bij de boiler een doorstromer, zodat het water in de keuken een hogere temperatuur kan bereiken.

Degree-n levert het warmwaterapparaat met een verschillende boiler inhoud. De elektrische boiler wordt gecombineerd met een elektrische doorstromer. Deze doorstromer zorgt ervoor dat ook in de keuken direct warm water uit de kraan komt.

Conventionele boilers verwarmen het water continu tot minimaal 60 graden om er vervolgens koud water aan toe te voegen. Dit is verspilling van energie. De Degree-n elektrische waterverwarmer verwarmt het water zonder onnodige energieverspilling tot 40 graden (instelbaar). Het water is direct op de juiste temperatuur om bijvoorbeeld te kunnen douchen. 1 x per week wordt de boiler automatisch tot 55 graden gebracht waardoor er geen kans bestaat op de legionella bacterie. Degree-n levert het warmwaterapparaat met een verschillende boiler inhoud en een doorstromer voor als u voor het water in de keuken een hogere temperatuur wenst.

Geen verspilling van schoon drinkwater

Daarnaast zorgt de doorstromer ervoor dat binnen enkele seconden de gewenste temperatuur water uit de kraan stroomt. Dit in tegenstelling tot conventionele systemen waarbij eerst de bestaande leidingen, die nog gevuld zijn met afgekoeld koud water, door de kraan moet stromen alvorens u het warme water krijgt. Hierdoor stroomt er bij nagenoeg iedere gevraagde warmwater aanvoer eerst 5-10 liter schoon drinkwater rechtstreeks door naar het riool.

Rekening houden met  piekbelasting

De Degree-n boiler in combinatie met de doorstromer zorgen ook voor een zeer effectief en laag energieverbruik. Dit zorgt automatisch voor een lage piekbelasting van uw elektriciteitsnetwerk.

Degree-n Aqua 50

De inhoud van deze boiler is 50l en geschikt voor 1-2 personen.

Excl. doorstromer kost deze boiler €599,- (incl. BTW).
Incl. doorstromer (3,5 kW) kost de boiler €728,- (incl. BTW).

Degree-n Aqua 80

De inhoud van deze boiler is 80l en geschikt voor 2-3 personen.

Excl. doorstromer kost deze boiler €649,- (incl. BTW).
Incl. doorstromer (3,5 kW) kost de boiler €778,- (incl. BTW).

Degree-n Aqua 100

De inhoud van deze boiler is 100l en geschikt voor 3-4 personen.

Excl. doorstromer kost deze boiler €699,- (incl. BTW).
Incl. doorstromer (3,5 kW) kost de boiler €828,- (incl. BTW).

Download hier uitgebreide informatie en productspecificaties van de Degree-n warmwaterapparatuur en doorstromers.

De voordelen van het Degree-n warmwatersysteem zijn o.a.:

– Besparing van minimaal 15% op het energieverbruik (t.o.v. andere boilersystemen);
– Geen verspilling van schoon drinkwater;
– Geen gas nodig;
– Ruimtebesparend door de compacte afmetingen;
– Verticaal en horizontaal te plaatsen;
– Anti legionella programma;
– Snelle opwarming: binnen 50 minuten is de boiler opnieuw gevuld met warm water.