All-electric

Wij nemen de leiding zonder gas

All-electric


Gas is allang niet meer de zuinigste en voordeligste oplossing. Gas is een vervuilende fossiele brandstof en raakt ook op. Tijd voor een alternatief: 'all-electric living'. All-electric living gaat uit van wonen zonder gasaansluiting. Degree-n biedt een all-electric oplossing voor uw woning.

Om de overstap te kunnen maken naar een all-electric oplossing voor uw woning, bieden wij elektrische Nano Infrarood warmtepanelen en een elektrische warmwateroplossing aan. Duurzaam én voordelig.

Energieneutraal


Energieneutraal houdt in dat de gebouwgebonden energie in balans is met de energie die u zelf opwekt. Uw energiegebruik is zo laag mogelijk, en u wekt de benodigde energie zelf duurzaam op.

Om uw all-electric woning energieneutraal te maken kunt u de Degree-n warmtepanelen aansluiten op zonnepanelen, en kiezen voor een zonneboiler, gecombineerd met twee PV panelen. In totaal heeft u dan ongeveer 21m² dakvlak nodig voor uw zonne- en PV panelen.

Op aanvraag levert Degree-n ook zonneboilers. Wilt u meer informatie over energieneutraal en zonneboilers? Neem dan contact met ons op.

Contact

Nul op de Meter


Bij een Nul op de Meter woning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd. Naast de gebouwgebonden energie moet ook uw consumptieve energie opgewekt worden door duurzame energieopwekkende voorzieningen, zoals zonnepanelen. Dit is mogelijk met onze Nano Infrarood warmtepanelen en een zonneboiler. De zonneboiler dient te worden aangesloten op twee PV panelen. Wilt u met uw all-electric woning 'Nul op de Meter' bereiken met onze Nano Infrarood warmtepanelen en een zonneboiler? Dan heeft u in totaal 36m² dakvlak nodig voor de zonnepanelen en de twee PV panelen.

Op aanvraag levert Degree-n ook zonneboilers.

Wilt u meer informatie over Nul op de Meter en zonneboilers? Neem dan contact met ons op.

Contact